Nieuw project? Nieuwe website!

  • door

U heeft een nieuwe website nodig. Misschien bent u aan een nieuw project gestart of bent u een nieuw bedrijf gestart. Een website is dan belangrijk om te hebben. Tegenwoordig is het echt uw online visitekaartje geworden.

Daarom is het ook van groot belang om te weten waar een website aan moet voldoen. Een online marketing bureau of een webdesigner kan daar vaak bij helpen, maar vaak is het wel erg belangrijk om zelf ook een idee te hebben. Bijvoorbeeld 2 of 3 websites die u erg aanstaan is een goed begin.

Een website moet er natuurlijk strak uitzien, maar een aantal zaken die u echt niet mag vergeten zijn:

  • Het duidelijk plaatsen van een contact formulier
  • Uw telefoonnummer duidelijk zichtbaar op de website
  • De website moet duidelijk te bekijken zijn op een mobiele telefoon

De bovenstaande punten zijn erg belangrijk bij een website maken. Want een website kan er mooi uitzien, veel bezoekers aantrekken maar als iemand moeite moet doen om een contact formulier te vinden, zult u geen aanvragen krijgen. Op het internet willen we het de bezoeker niet moeilijker maken dan het is. Want voordat je het weet heeft de bezoeker uw site afgesloten en gaat naar een concurrent toe.

goede website

Een goede website is snel en gemakkelijk te bedienen.

Zorg dat mensen uw bedrijf vertrouwen via uw website

Daarnaast kan het ook interessant zijn om foto’s van uzelf of uw werknemers op de website te plaatsen. Dit kan enorm helpen bij de conversies (mensen die contact opnemen). Wanneer er een foto van iemand op de website staat, is er vaak meer vertrouwen en zal er eerder contact met u worden opgenomen.

Dit zorgt ervoor dat u meer aanvragen krijgt en uiteindelijk meer verkopen via uw website realiseert. Zeker iets om aandacht aan te geven. Een foto op de website hoeft niet in alle gevallen, maar soms kan het toch interessant zijn. Het is per situatie te bekijken.

Mocht u een nieuwe website laten maken, dan is het een goed idee om eens te kijken naar de mogelijkheden van diverse bedrijven. Vaak wordt er een offerte opgevraagd bij diverse bedrijven en wordt er een keuze gemaakt op basis van de prijs. Een paar honderd euro besparen op een website is leuk, maar u moet vooral kijken naar de kwaliteit. Bekijk daarom ook het portfolio van het bedrijf en maak op basis van het design van andere klanten een keuze, ook als dat enkele honderden euro’s extra betekend. De website zal toch zeker enkele jaren mee gaan.